CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın başlatmış olduğu “80 Günde Devr-i Alem” programı öbek örgütlenmesi çalışmalarına katılan Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallelerinde görev alan partililere yönelik dayanışma ve birlik kahvaltısı programı düzenlendi.



CHP İstanbul İl Başkanlığı’nca geçtiğimiz geçtiğimiz Nisan ayı’nda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla “80 Günde Devr-i Alem” programı kapsamında öbek örgütlenmesi başlatılmıştı.
CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı “80 Günde Devr-i Alem” kapsamında 17 Mahalle’de hane ziyaretleri yaparak partisinin genel politikaları, yerel politikaları hakkında vatandaşlara hem bilgi verdi hemde vatandaşların genel taleplerini dinledi.

İstanbul genelinde 39 ilçe’de “80 Günde Devr-i Alem” kampanyası öbek örgütlenmesi çalışmalarında ilk 5’in içerisinde yer alan CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, kademeli olarak öbek çalışmalarını tamamlayan mahalle temsilcileri ile düzenledikleri organizasyon ile kademeli buluşmaya başladı.

“80 Günde Devr-i Alem” öbek çalışması kapsamında dayanışma, birlik ve teşekkür amacıyla İlk buluşma çalışmasını Örnek, Fetih ve Esatpaşa’da toplamda 24 bin’in üzerinde hane ziyareti gerçekleştiren mahalle temsilcileri ve partililerle buluşan CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı yöneticileri, kahvaltılı organizasyonu Ataşehir Belediyesi Esatpaşa Taziye ve çok amaçlı salonunda gerçekleştirdi.
Gerçekleşen etkinliğe; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Akkaya Düzenli’nin yanısıra ana kademe ilçe yöneticileri, Önceki dönem İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediyesi Meclis 1.Başkan Vekili Kudret Arslan, Meclis Üyesi Zekeriya Angi, Mahalle Muhtarları Hüseyin Altun ve Sinan Emrah Yıldırım, Mahalle Temsilcileri; Vasfiye Yalçınkaya, Yücel Karadağ, Süleyman Sağır’ın yanısıra mahalle temsilciliklerinde görev alan partililer katıldı.

ÖBEK ÇALIŞMASININ 39 İLÇE ARASINDA İLK 5'TE BİTİRDİK

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, "Başarının emek ekseni etrafında döneceğini söylüyorum. Partimizde emeğin en büyük lokomotifini mahalle temsilcilerimiz oluşturuyor. Mahalle temsilcilerimiz Vasfiye Yalçınkaya, Yücel Karadağ, Süleyman Sağır başta olmak üzere özveri ile öbek çalışmasını tamamlayan siz partililerimizi kutluyorum. Öbek çalışmasında ilk 5’in içerisinde yer aldık, sandık kurullarını ilk gönderen ilçelerin arasındayız. Ana kademe yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarımızın yanısıra mahalle temsilcilerimizle herkes ciddi özveri ve emek verdi. Hakkı Başkanımız ve önceki yöneticilerimizin de partimize ciddi emekleri oldu. Kendilerine ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum”

DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR

Ataşehir Belediyesi Meclis 1.Başkan Vekili Kudret Arslan, “Öbek çalışmalarında görev alan mahalle temsilcilerimizi ve partililerimizi göstermiş olduğunuz başarılardan dolayı hepinizi kutluyor ve tebrik ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe, her türlü zorluk ve imkânsızlıklara rağmen başarılara imza atacağımız bu toplantı da görülüyor. Sizlerden ricamız daha çok çalışmamız gerekiyor. Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin temsilcileri olarak her zaman sizlerin yanındayız, buradayız ve bize ulaşabilirsiniz. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÖBEK ÇALIŞMASINDA SİZLERLE ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM

Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Bayram Çağlayan, “Benim asli görevim, ilçe başkanlığımız ve mahallelerimiz arasında koordinasyon görevini yürütmektir. Ben; Esatpaşa, Örnek ve Fetih Mahallesi’nde öbek çalışmasında siz değerli arkadaşlarımızla çalıştığım için çok şanslıyım. Dayanışma ve birlik içerisinde bu sorumluluğu başarıyla yerine getirdiğiniz için hepinizi kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından etkinlik sohbet eşliğinde sona erdi.